Monday, September 12, 2011

Hadiah Untuk Guru/Cikgu

Assalamualaikumm....
Nak update entry lama dah ni..Nak dijadikan cerita anak buah yg sulung 
Anak kak long akan graduasi dari tadika nya tahun lepas la punya citer ni
Sekarang budak tu dah nak abes pra dahh huhuhu,,,sorry ye

Kebetula hari perpisahan ada jamuan guru tadika kakak hawa buat
So si mama piza ni pening2 la nak bagi hadiah apa kat cikgu anknya
Maklumla pra nanti kakak Hawa dah sekolah lain..SO as a gift
Mama piza request 3 make up/pencil case bag untuk 3 org guru tadi

Dengan kecekalan n kerajinan yang tinggal sisa..mak andak ni try la fullfill
kehendak mama piza..siti hawa bukan main suka lagi nak bg cikgu dia prezzy kan!
So mak andak jahit dan hasilnyaa tadaaaa...*kt bawah ye* hehehe


simple x??

oranges!!

Buh zip yang sama kaler :)

Kad ucapan deco by Intan @pae @makcu
 Dan....




Siap di bungkus oleh Mak andak



hehehhee..


Meloncat2 la siti hawa ke sekolah dengan kuih/bekalan makanan dan hadiah2 ni..

Harap cikgu nya pun suke :P

p/s: last2 mama piza request satu lg utk dia..cettttt

3 comments:

Mama Farra dan Faris said...

menarik nya n kreatif..[:-bd]

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?08752eaa4003a2ca6ba5d6ab2b863888

ef ty en said...

akak !! Chantekkk !! Nakkk jugak kad pleaseeee ! Hihihihi

myza said...

TQ mama fara n FAriss :))

FAtynn :Nak KAD ke nak POUCH?? tenkiu dear

Great News!!